پس از ورود به حساب کاربری، افراد می توانند خدمات مختلف شرکت ملی گاز از قبیل خدمات کنتور، خدمات مشترکین و صورتحساب را مشاهده کرده و در ادامه مقاله به امکانات هر یک از بخش های موجود در سامانه اشاره شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با سامانه ۳۶۹۹۹ در ساعات اداری
ادامه مطلب در وردپرس یا همون دکمه ادامه مطلب مطمئنا برای شما هم یکی از اون علایقی هست که از زمان وبلاگ نویسی حتما چنین دکمه های رو مدام میدیدین. اگر خاطرتون باشه و از کاربرانی باشید که ورود به دنیای وب مستری را با وبلاگ ها شروع کرده باشید و از سرویس های مختلف وبلاگ دهی استفاده کرده باشید هنگام نوشته دو ادیتور پیش روی شما بود که ادیتور اول مربوط به خلاصه نوشته و ادیتور دوم هم مربوط به متن کامل نوشته بود که با استفاده از اون می تونستید محتوای کامل نوشتههای خودتون را درج کنید.
سلام من میام قبض اب حذف کردم الان چجور میتون وارد حساب کاربری برم که بدونم چقد ه.شناسه ندارم
برای پرداخت تلفنی دیگر قبوض، به این دلیل که شماره اختصاصیای وجود ندارد میتوانید با کمک تلفنبانک بانک خود، این دسته از قبوض را تلفنی پرداخت کنید.
این بخش شامل آموزش های مرتبط با ایمنی مصرف گاز، نحوه استفاده از خدمات آنلاین و دستورالعمل های مرتبط با صرفه جویی در مصرف گاز است.
شما باید شماره خط همراه اول را وارد کنید؛ سپس، شماره کارت بانک به همراه رمز دوم را شمارهگیری کنید که پرداخت انجام شود. نکتهی منفی در مورد این روش فرآیند سخت شمارهگیری اعداد متعدد همچنین عدم امکان مشاهده جزئیات قبض موبایل همراه اول است.
خب همه این ها را گفتیم در مورد دلایل استفاده از برچسب بیشتر در وردپرس ، اما چرا در قالب های جدید و حرفه ای از همان روش خلاصه مطلب استفاده می شود؟ در واقع خلاصه مطلب فقط متن را نمایش می دهد و برای اکثر افراد اینکار بهتر هم هست!
شما میتوانید پیگیری پرداخت قبض همراه اول دائمی خود را از طریق بخش سوابق تراکنش در پیشخوان۲۴ انجام دهید.
۱۸۰۴ - درگذشت جوزف پریستلی، شیمیدان و فیلسوف انگلیسی؛ کاشف اکسیژن.
یازده نفر در یک تیراندازی جمعی در مرکز آموزش بزرگسالان در اوبرو، سوئد کشته شدند.
در این حالت ابتدا خلاصه ی نوشته به نمایش در می آید و کاربران جهت مطالعه متن کامل باید به ادامه مطلب مراجعه کنند. (اگر این باکس را مشاهده نمیکنید از “تنظیمات صفحه” گزینه ی “چیکده” را فعال کنید.)
تُعدّ بحيرة فكتوريا أهم منبع لنهر النيل بالرغم من تواجد العديد من المصادر له، إذ يتدفّق نهر النيل من بحيرة فيكتوريا باتجاه الشمال عبر شلالات ريبون المتواجدة في منطقة جينجا في أوغندا إلى بحيرة كيوجا، ثمّ يتجه نحو الغرب قبل أن يصب في بحيرة ألبرت عبر نهايتها الشماليّة، ثمّ يتجه النهر نحو الشمال ويدخل جنوب السودان متجهاً إلى منطقة جوبا، ثمّ يُكمل مساره here نحو الشمال حتّى يصل إلى العاصمة الخرطوم،[١] ويُشار إلى أنّ هذا النهر يمرّ بعدّة دول إفريقيّة إلى جانب السودان، وهي: تنزانيا، وأوغندا، ورواندا، وبوروندي، وجمهوريّة الكونغو الديمقراطيّة، وكينيا، وإثيوبيا، وجنوب السودان، ومصر.[٢]
۱ رابطه میان کتابداری و علم کتابداری یا علم کتابخانه با علم اطلاعات ۲ منابع ۳ پیوند به بیرون تغییر وضعیت فهرست محتویات علم اطلاعات